lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

När jag vill så mycket

Publicerad 2017-02-20 15:31:38 i Livet,

men plånboken inte räcker till. Det är förmodligen något som de flesta kan känna igen sig i. Snudd på alla har nog varit där, mer eller mindre. I alla fall dom som har modell tunnare plånbok. 
Och jag vill massor! Jag vill så otroligt mycket! Men jag måste plocka ut det som känns mest angeläget just nu. Resten får vänta. Men jag vill inte vänta med resten. Jag vill att allt ska ske nu. Nu på en gång. 
 
Tålamod har nog aldrig varit min starka sida, kommer förmodligen aldrig att bli. Någon har påstått att vi blir klokare och visare med åldern. Jag vet inte jag. Jag ställer mig högst tveksam till det uttalandet. Inget jag backar upp åtminstone. 
 
Så nu får jag helt enkelt fundera på vad jag vill allra mest. Klura ut vad som står allra högst upp på min lista. Det är det som är kruxet. För min smyg ADHD (den som alla har emellanåt) kickar in, och list nr 1 ändras varannan minut. Lite som en 5-åring som inte kan bestämma sig. Det finns för mycket att välja på. Varför välja bort något? Jag vill inte välja bort något.
Återigen kommer jag tillbaka till att jag måste prioritera det jag vill. MEN JAG VILL GÖRA ALLT NU! EXAKT JUST NU!
Men som ni förstår är det omöjligt. Med tanke på att det inte bara är pengarna som styr, sist jag kikade så finns det bara 24h på ett dyng. En vecka är fortfarande 7 dagar, endast 2 av dom dagarna är helgdag. Ni förstår vart jag vill komma. Tiden räcker inte till den heller! Blir inte bättre av att jag nu jobbar 100% och det är kontorstider, typ. 
Kort sagt är det två saker som jag måste slåss emot. En fajt som jag inte kommer att vinna. Åsså var vi där igen, jag måste prioritera.....
 
Nu ska jag tvätta min bil, kanske. Med min tur så blir det väl frysgrader så bileländet fryser igen.
 

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela