lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

En sak till.

Publicerad 2019-08-30 10:29:20 i Livet,

Som egentligen är ett bevis på att håller på att bli gammal.....
 
Monster nr2 har flyttat hem ifrån. För att citeran en sångtext:

Det är inte till nästa socken
och inte till nåt annat ställe i riket
till nåt annat land i vår världsdel du vill
Nej, till en ny del utav världen!
Det kunde va gubben i månen, det gör ingen skillnad
Emma, du narras april!
 
Det är lite så jag känner. Ungen har fått jobb i Tyskland. Hon vill ta ett sabbatsår från skolan, mitt krav var att hon i så fall måste jobba. Varken jag eller gubben går med på att hon "bara" skulle gå hemma. Utan då är det verkligheten som gäller..
Något som hon accpeterade. På FB finns tydligen en grupp för dom som letar stalljobb, och för dom som söker personal. Så hon skrev ihop en liten annons om sig själv, och blir ganska snabbt kontaktad av en tjej i Tyskland. Emma fick veta lite om stallet, inte vilken ryttare det gäller. Utan allt det praktiska runt omkring. Lön, boende, arbetssysslor. 
Emma blir inbjuden till att provjobba i 4 veckor. Funkar det för alla, så blir Monstret kvar i Tyskland. 
 
Ryttaren visade sig vara en världsrankad sådan, som ridit OS, världskuppen och europakuppen. Hon är en av ryttarna i Tyska landslaget.
Kort sagt ungen har haft tur!!!
 
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Från det här......
 
Till det här....
 
VA FAN HÄNDE?!?!?! KAN NÅGON TALA OM DET FÖR MIG????!

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela