lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

OK, så här är det.

Publicerad 2019-02-28 07:39:57 i Livet,

Det finns en sak i livet som jag absolut inte tycker om att göra. Till våra barns stora förtret. Och det är att fylla år. Bland det värsta som finns! 
Varför?
Bra fråga. Jag vet egentligen inte. Det har inte med åldern att göra. Kan stolt säga att jag nu har fyllt 42, eller om det är 43... Skit desamma! Jag är född -76, räkna själva! Men det borde bli 43.
Kort sagt siffran bryr jag mig inte om. 
Givetvis har jag haft ett gäng födelsedagar som har varit kanon, och ett par stycken som varit helt galet toppen!
 
Men jag har valt att ta bort från FB, då jag tycker att om man inte kan höra av sig under resten av årets dagar. Varför ska man då höra av sig på en födelsedag som FB påminner om?
Om jag är grinig? Yapp, lite. Det erkänner jag. Kanske hör till åldern. Fast samtidigt så hör det lite till min personlighet. Att vara tjurskallig.... Dom sm känner mig, dom vet. Framför allt så accepterar dom det, och garvar lite åt det. Och konstaterar att jag är lite tjurskallig. Så cirkeln är sluten!
 
Nåjja. Min födelsedag har paserat. Och den har varit grym! 
Fått en ny laptop av min knasiga Gubbe! Ett Pandora smyckesskrin (barnsligt förtjust i märket Pandora!) av hela familjen. Tårta av TV teamet. Mårbacka pelargon av min mor, jättefin blombukett av min pappa. 
Fick dessutom en lite TV roll i en serie som ska visas till hösten. Nej jag skämtar inte!! Jag är fullt allvarlig. Massor med beröm, fick grön jäkligt med beröm av huvudkaraktären. Yapp, mission completed.
"Va fan, när du sa till mig om mobilen... jag ville bara bli av med den! SNYGGT!"
 
Mjorå, jag har hört det förrut. Jag har pondus. Men bara när jag vill....
 
 

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela