lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Det kom lite snö

Publicerad 2020-02-26 13:50:39 i Livet,

Känns lite onödigt. Samtidigt så är vi trots allt vara i februari. Tanken är att det ska vara vinter ett tag till, enligt årstidernas uppdelning.
Januari och februari tycker jag är två tunga månader. Tiden har visserligen rusat förbi. Men det händer inget.
Sova, åka till jobbet, åka hem från jobbet, ta hand om familjen, sova, åka till jobbet.....
 
Känner mig lite tom. 
 
Mer än så skriver jag inte idag. Det är helt enkelt ingen bra dag idag. Jag är så otroligt understimulerad, så jag känner mig stressad. 

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela