lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Ytterligare lite regn, och moln

Publicerad 2020-06-30 21:59:32 i Livet, funderingar,

Men det gör mig inget, faktiskt. Jag är nog lite tråkig på den biten. Klart det är skönt med sol och värme. Men eftersom jag inte är någon solbadare, så kvittar det. Det blir bara jobbigt att göra saker när det är 34 grader varmt. 
Dessutom behövs regnet för att det ska växa. 
 
Men vet ni, jag har gett mig på att försöka skriva en bok. Jag vet inte vart det hamnar i slutändan. Så "bok" är kanske att ta i lite. Men bara att skriva har varit ganska skönt på något sätt, att gnugga geniknölarna lite. Använda fantasin, framför allt plocka fram den lite mer. Jag har provat ett par gånger tidigare, men har kört fast. 
Peppar, peppar ta i trä, så har jag inte kört fast än. Utan nu är det bara möjligheten att få sitta ifred som saknas. 
Nästa steg (om manuset någonson blir färdigt) är att fundera på hur man bär sig åt för att skicka iväg det. Om det ens är värt det. Risken är ganska stor att jag blir sågad vid fotknölarna. Vet inte om jag vill utsätta mig för det. 
Det finns redan galet många författare idag, som skriver superböcker. Det ska nog mycket till för att räcka till. Oavsett vad, så är jag nöjd med det jag skriver. Jag har valt en historia som egentligen är helt främmande för mig, men ändå inte. Men på något sätt känns det rätt. 
 
KANSKE att jag delar med mig här. Vi får se. Måste fundera lite till på den. En sak kan jag avslöjja, berättelsen/novellen/manuset (kalla det vad ni vill) är inspirerat från en av alla övningar som jag har hunnit med. Mer än så får ni inte nu!
 
Men imorgon hoppas jag på att få bjuda på lite nya bilder på min nya favorit hobby. Idag kom mitt paket från USA som min rara Gubbe har beställt åt mig. Det är ett nytt märke som jag ska bekanta mig med. Ska se om jag kan avnända något av våra Monster som modell.
 
Massor med pryttlar att bekanta sig med.
 
Hur perfekt present är inte det här till mig??
 
 Lovar att komma med bilder imorgon kväll. Frågan är bara vad jag ska hitta på. Vad offret ska ha råkat ut för. Nu tänker jag inte en liten skottskada. Jag tänker lite större än så, jag tänker TRAUMA!

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela