lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Hej livet!

Publicerad 2020-05-27 10:41:14 i Livet,

Varför kan vissa saker inte få glida på lite lagom friktionsfritt någon gång? Är det någon speciellt tanke med att det hela tiden ska uppstå någon form av uppförsbacke?
Börjar känna mig en aning slutkörd!
Skulle vara trevligt om det kunde få hända något skoj, inte bara för stunden. Utan något mer långsiktigt. Vad det skulle vara? Jag vet inte. Överraska mig!!! Jag är inte skinkig på något sätt, så det behöver inte vara något stort och häftigt. Utan kanske bara lite medvind? DET skulle vara trevligt!

Nåjja, det är som det är. Det blir vad det blir!
 
Fast egentligen är det nog inte räkmackan jag är ute efter, utan att det "bara" helt enkelt ska hända något. Vad detta något skulle vara för något, DET kan jag inte svara på. 
 
Självklart ligger det en hel del egenansvar i detta. Jag kan inte bara sitta och vänta på att det ska hända något, även om jag önskar att det vore så enkelt. Så jag får helt enkelt vänta lite till innan det händer något. Att jag ska ta tag i det själv kommer inte hända, finns inte på världskartan just nu.
 
Men vet ni!?
Nu börjar sommaren komma på allvar, med sommaren kommer värme och sol. Jag hoppas det ska göra lite underverk. Hjälpa mig att komma tillbaka till livet lite. Vi kan hoppas att det blir så i alla. Om inte annat sattsar jag på det! Det är min plan. Min ambition! Så får vi se vart det hamnar. 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela