lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Dop

Publicerad 2017-10-27 17:17:01 i Livet,

Har åkt norröver i vårt avlånga land. Det var länge sedan jag var här. Saknar Piteå. Är mer eller mindre uppväxt här uppe. Dessutom gick jag Grans Naturbruksskola i Öjebyn.

Mormor och morfar bodde här. Min morbror bor kvar här. Kusin Joakim har hittat kärleken och flyttat tillbaka. Och det är för Joakims skull jag är här.
Min "lilla" kusin har blivit pappa, och nu är det dags för dop.

Min rara kusin har en så fabulös framförhållning..... För tre dagar sedan frågade han om jag kunde sjunga en visa. Ok. Absolut! Men vad?

Så nu har jag snabbpluggat in Brahms Vaggvisa. Det kommer bli toppen. 

Bonus denna helg var att träffa Jenny. En klasskamrat från Grans. Vi fann varandra sista året på gymnasiet. Men det klickade direkt. 

Nu är det 20 år sedan vi gick tog studenten.
Vart tog tiden vägen?

Tyvärr hann vi bara med en liten stund. MEN bättre än inget alls! Underbara Jenny.
Hon är en sådan typ av vän där man bara plockar upp tråden från sist. Spelar ingen roll om det är 2 eller 10 år. Inga sura miner över att tiden rinner iväg. Utan ren och skär glädje över att äntligen träffas!

Älskar sådanna vänner. Som tur är så är alla mina vänner sådanna! 
Självklart så kommer det dåliga samvetet och hälsar på. Men det är ju faktiskt det som gör att man tar sig i kragen att höra sig till sina vänner. "Åååå är det du...." vips så är glädjen där och samvetet 100ggr bättre.
Eller hur?

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela