lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Ett år äldre

Publicerad 2023-02-28 20:39:41 i Livet,

Då var det avklarat. Visserligen var inte den stora dagen idag, men det spelar ingen roll när det var för jag hade en perfekt dag. 
Morgonen började med att en vän skrev på messenger hyfsat tidigt på morgonen och frågade om vi skulle träffas. Det kunde jag inte tacka nej till. Så det blev en spontandejt i Rosersberg slottspark. Erkännder att jag är smickrad över att hon hade koll på vilken dag det var. Camilla hade mig sig fika, så vi satte oss vid en picknickbänk nära strandkanten och njöt av det otroligt vackra vädret. Magiskt. Pratade om stort och smått. Något jag har saknat galet mycket. 
Camilla hade även med sig sin fabulösa lilla hund, Signe. 
 
Dagen blev kanon! Jag är supernöjd med dagen!
Jag passade på att ta några "före" bilder. Skulle visserligen behöva en helkroppsbild. Oavsett så blev jag nöjd med bilderna ändå. Dessutom har jag lite tid på mig att ordna fler bilder. Får se vad jag hittar på. Skulle vara kul att ha lite "action" bilder från någon av alla sjukvårdsprojekten jag pysslar med. Nåjja vi får se vad som händer framöver.
Steg ett började idag, resan har börjat. Känns lite läskigt, men samtidigt känns det så galet rätt. Mitt beslut står fast, tror inte att nån kommer att kunna ändra på det. Jag är påläst, jag är redo!!! Känns som om jag inte kan förbereda så mycket mer, nu är det "bara" att invänta dagen D.
 
Exakt just nu kan jag bara försöka lagra energi. Planera våren och börja ta hösten lite på pulsen. Ingenting kommer jag att ta förgivet, det är livet för kort för. Alla möjligheter kommer jag att undersöka. Varje dörr som står på glänt kommer jag att prova öppan. Sedan får vi se vad som händer. 
Men just nu står jag inför mitt livs störtsa vägskäl. Det enda jag har lovat mig själv är att inte kasta mig in i något, inte göra något i affekt. Jag har lovat mig själv att ta det lugnt. 
 
Just nu är jag inne i en loop där jag får stresskänslor över absolut ingenting. Då menar jag inte tid. Utan det som sker runt omkring mig. Lite kan jag styra lite, men det viktigaste jag kangöra är att jobba på mig själv och hitta mig själv. Vet inte exakt VAD jag ska jobba på bara. 
 
 
 
Dessa två tyckte också vädret var magiskt!
Dessa pålar har jag fotat massor med gånger. Tror jag ska samla ihop alla bilder och göra någon form av kollage. Vi får se. 
 
Jag ska försöka hålla er uppdaterade, om inte annat hålla mig själv uppdaterad. 
 

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela