lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Vi tar lite plus idag!

Publicerad 2020-09-27 17:24:25 i Livet, hästar,

Livet är inte nattsvart hela tiden! Det finna alltid ljusglimtar!
 
Idag har vi släppt ihop Hades och Bombur. Hades har blivit en stor kille, och det är dags att lämna mamma. Xena har själv visat att hon börjat ledsna på honom, rejält. Sagt och gjort, tussade vi ihop småpojkarna. 
Tyvärr glömde jag min kamera hemma, så "riktiga" foton från ihopsläppet kan jag inte bjuda på. Bara två halvtaskiga som jag tagit med mobilen. 
Bombur och Hades
Hades, min nya stjärna!
Jag tror på dessa två pojkar tillsammans! Visserligen har Hades haft en kompis. Men Bombur är lite tuffare att busa med, framför allt så är dom lika stora (lika små, beror på hur man ser det). 
Unge herr Hades ropade på sin mamma, som inte brydde sig över huvudtaget, sprang lite i hagen. Men ingen panik eller separationsångest/stress. Utan snarare lite förbryllad över den nya situationen. 
Hades fick även en guldstjärna idag. Hanna har varit ute och hälsat på för att ID märka liten herre. Och han reagerade inte nämnvärt när han fick mikrochipet, inte heller när Hanna tog tagel från svansen. Det märks att vi har hanterat honom en hel del.
Inget stå på bakbenen, inget sparkande eller bitande. Utan han ryckte till lite, och tittade för att fundera lite på "Va i @£$€"#¤ håller ni på med?" 
 
Nu är alla papper klara för att skickas in, så herr Hades får sitt pass. Vilket jag borde ha gjort för länge sedan. 
Vi kommer hitta på många hyss jag och Hades. Och jag har lite tankar och ideer kvar från Touch, som jag hoppas på att förverkliga. Hades måste bara bli lite äldre först.
 
Nu är det söndag, och helgen är över. Imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar. Veckan som kommer ser lugn ut för tillfället. Och jag hoppas innerligt att det förblir så, men något säger mig att det inte kommer bli så. Varför? Ingen aning. Magkänslan som anser att det inte kommer vara lugnt
 
Men veckorna går fort just nu. Och snart är det dags för Södermalms cirkus, det ser jag fram emot! 

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela