lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Idag är inte en vanlig dag!

Publicerad 2021-02-27 16:14:14 i Livet, familj,

Varför? Klura på den ni!
Men jag har passat på att fota lite. Dels på hemmafronten tillsammans med ett Monster, men hon var mest ett Monster och skulle "fotobomba". Älskade skräpunge. Även min älskade Gubbe var med på ett hörn!
 
Att ta bilder när hundarna är med är inte lätt. Och min Gubbe blir bra mycket bättre på bild än mig...
Dan och moster Maggan.
Älskade unge!
Hon bara måste göra miner, det är liksom bara att accpetera.
Går inte att vara seriös med Monster i närheten!
 
Älskade Monster!
Lite senare var jag i stallet med älskade Monster nr 2. Vår hjälte, vår kämpe! 18 år och har fått diagnosen fibromyalgi. Så hon har en del att tampas med. Och det syns inte på henne. Önskar att hon kunde be mer om hjälp, men jag tror det kommer. 
Fyrbenta monstret är Hades, mitt älskade lilla hjärta, som jag inte vet vad jag ska göra med. 
Han har attityd den lilla ponnyn, men så otroligt snäll!
 
 
 
 
 
Det blir roligare och roligare att fota. Och jag vill lära mig mer. Lite tips och tricks på typ allt! Jag har en blixt som jag inte fått att funka, endast för att jag inte riktigt förstår. Men det kommer. 
I vecka tror jag det kommer att finnas utrymme för att göra lite skador på mig själv och sedan fota dom. Tror till och med jag kan vara i taktikhuset och göra det för att få till realistiska bilder. MEN då kommer jag behöva hjälp, tror inte jag kan använda min fjärrutlösare då. Kanske....

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela