lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Vet ni vad....?

Publicerad 2021-04-25 10:38:07 i Livet, funderingar,

Jag vill ha marsvin. Jag är 45 år gammal och jag vill ha marsvin. Varför? Mja, förmodligen för att jag lagt ner hästeriet. Och jag vill gärna hålla på med uppfödning, framför allt vill jag ställa ut. Älskar utställningar. 
Min 21 åriga shetlandsponny har gjort sitt. Funderar på om jag ska låna med honom på en sista utställning. För han är en snygg 21 åring. Vi får se. 
 
Varför det är så kul med utställningar? Allt fix innan. Det ska tvättas, borstas och trimmas. Det är inte "bara" att åka iväg. Och den stora bonusen är rosetterna!! Jag älskar rosetter. 
Jag har en vägg full med rosetter. Långt ifrån alla som jag fått under åren som gått.
Vissa är klart häftigare än andra. 
 
Varför just marsvin? Vet inte egentligen. Men det är små lättskötta individer, otroligt lättskötta och lätta att ta med sig om man ska åka bort. Speciellt om man har en liten husvagn.....
Givetvis vill jag inte ha en "vanlig" bur till dom. HELL NO!! Självklart ska det vara något extra! Pinterest är en guldgruva när det kommer till den biten. Allt från omgjorda dockhus, till att faktiskt göra om en byrå eller bokhylla. 
 
Det är nog egentligen fantasin som sätter stopp tror jag. Har hittat så många olika häftiga burar för just marsvin och hamstrar.  
 
Nåjja... vad är väl en bal på slottet? 
 
Nä vet ni vad! Nu ska jag sätta mig och sy en stund. Så får vi se vad det resulterar i.
 

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela