lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Stallet

Publicerad 2019-09-28 17:44:33 i Livet,

Jag har börjat vara i "mitt" stall nu. Och jag trivs, trivs galet bra på Sursta. Viktigast av allt. Våra ponnyer trivs super.
 
Bästa Jennifer har dessutom gått med på att Bombur får vara hingst ett tag till, så länge det funkar med hennes egen hingst. Detta innebär att Bombur får en chans att utvecklas mer, både fysiskt och psykiskt. Min plan är att visa honom till våren. 
Hade tänkt att pallra mig iväg på en utställning nu i höst. Men jag tror att det är för tidigt. För mig. 
Möjligen för honom också. Han är sen i utvecklingen. 
 
Grabbarna går i samma hage, helt otroligt så kommer dom bra överens. Jennifer säkrade upp hagen lite med att dra en tråd rakt igenom, som bara Bomben kommer under. För då kan han komma undan om Campero blir för tuff. Funkade över förväntan. 
 
Så nu har jag blrjat planera lite smått för nästa år. 
 
Jag fick frågan om varför jag vill visa Bombur på hingstpremeringen. Erkänner rakt av att det är helt och hållet en ego grej. Jag vill veta om han håller måttet. 
Plus att jag faktiskt tycker det är kul att åka på utställningar. 
 
 
Med tanke på hans lek kompis, så kommer han att få grymma muskler. Lillgrabben har dessutom fått en jäkla balans!! 
 
 
Dit Campero går, dit går Bombur.
 
Nu har grabbarna gått tillsammans i ett par veckor. Och, peppar peppar.... så funkar det otroligt bra!!
 

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela