lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Det har gått 364 dagar!

Publicerad 2024-03-30 10:33:49 i Livet,

Resan jag har gjort är helt galen på ett sätt! Ångrar inte en endaste gång att jag valde att göra en GBP. Inte för att det var en lätt väg, absolut inte lätt att ens bli beviljad operationen. Men så värt det i slutändan. 
Jag mår så mycket bättre ur flera aspekter. Den största skillnaden är givetvis den fysiska. Minus 37 kg gör en stor skillnad för höfter, knän och rygg. Att gå i rask takt känns inte som ett maratonlopp. Känslan av att vara tung och otymplig. 

Den mentala biten är bättre den också, inte bra, men absolut mycket bättre. Jag har fortfarande en hel del att ta tag i, och kanske det är dags jag vet inte. 
Men jag har en helt annan trygghet i mig själv. Jag trivs med den jag är. Jag trivs med hur jag ser ut, visserligen var inte det något större beskymmer innan heller. Men det är självklart en liten extra boost att kunna ha kläder som jag inte kunnat ha på 25 år. Att gå från storlek 48 till 40 är inte helt fel för självkänslan. 
 
Bilden är tagen för cirka ett år sedan.
Denna bild är tagen 1 månad efter ingreppet.
Ca 5 månader
Ett år efter ingreppet!
Nu är jag där jag vill vara! 
 
När jag tittar på kläder kan jag fortfarande leta storlek 46/48. För att inse att det är för stort, och provar storlek 44 för att inse att det också är för stort. 
 
I veckan ska jag ta mig upp på hästryggen igen! Tanken är att börja rida igen, känns lite skrämmande. Så vi får se hur det går.... Hade inte tänkt att börja rida igen efter att jag inte fick köpa min drömhäst som jag hade på foder. Men Monster nr 2 har en ridtravare som är supersnäll och VÄLDIGT pigg. Hon har inte föstått att hon är gammal. 
Så jag har en önskan att köpa en western sadel till henne och glida runt i skogen med. Vi ska bli skogsmullar hon och jag!
 
Och jag ska spinna vidare på eget företag som makeup artist med sjukvårdsinriktning.  
 

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela