lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Mitt nya jag.

Publicerad 2023-10-24 20:48:56 i Livet,

Nu har jag kommit så pass långt på min resa att jag äntligen kan se mig själv, jag kan se mitt nya jag. Givetvis har jag känt i kroppen att det gått åt rätt håll, men jag har inte riktigt sett det. Märkligt egentligen, med tanke på den stora skillnaden. Andra har sett mer än vad jag har sett själv. 
 
Jag ångrar inte en sekund att jag tog beslutet att genomgå en Gastric Bypass. Långt ifrån en lätt resa, eller ett lätt beslut. Min uppfattning är att många tror att det är en form av "quick fix". En lätt väg att gå. 
 
Återigen. Detta är verkligen sista utvägen, inget annat. Livet ut kommer jag att få äta tillskott och vitaminer, för att min mage kan inte tillgodo göra sig via den mat som jag äter. Jag MÅSTE äta sakta, annars mår jag illa och får galet ont i magen. Kallas även "dumping". Samma sak händer om jag äter för mycket eller äter något som sväller i magen. 
Jag måste sköta mattiderna slaviskt, om jag inte gör det tar det ett minst två dagar för kroppen att komma i fas igen. 
Får jag inte i mig tillräckligt med protein så blir jag hungrig fortare. 
 
Kort sagt jag har helt andra utmaningar nu än tidigare. Men jag är så galet nöjd, faktiskt tacksam över mina nya utmaningar!
 
Här under följer några bilder. Jag hann inte med så många innan batteriet på min kamera dog. Och, ja, jag ser väldigt allvarligt ut. Jobbar på det....
 
 
 
 
 
Jag trivs mer och mer i att klänning. Framför allt 50-tals design. Så om någon har tips på vart jag kan hitta klännigar till ett bra pris, säg till. Eller om någon kanske har en eller två vintage klänningar som bara hänger, tar jag gärna hand om dom. Även skor...
 
Skulle vara lite häftigt att prova en pennkjol eller en jumpsuit. Vi får se vad som hamnar i garderoben. 
 
Hoppas kunna ta lite mer bilder framöver, med en kamera som har fulladdat batteri..... 
 
 

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela