lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Lite tungt.

Publicerad 2021-08-27 08:57:49 i Livet, familj, funderingar,

Och jag har lite att bearbeta. Hela familjen har lite att bearbeta just nu. Och på något sätt blir det värre för varje gång. För det blir mer och mer frustration för varje gång. Irritation. Tålamodet tryter lite fortare för varje gång. Även för mig. 
Men jag kan verkligen inte tillåta att tappa det. För mig blir det tvärtom. Viktigare och viktigare att hålla huvudet kallt och lyssna. Inte bli arg. 
 
Men någon där uppe ska veta att jag har lust att ställa mig ute och gallskrika rakt ut. Gråta i floder. Slå på något. 
 
Det är som det är. Och det enda alternativet är att vara lugn, inte tappa huvudet. Fånga upp det som händer. 
 
Min livlina är faktiskt planeringen som ligger för hösten. Men mycket händer i världen, och allt kan ändras. Så jag kan inte vara 100% säker på att det blir som planerat. Hur som helst så har jobbet en hel del att erbjuda framöver. Både större och mindre utmaningar.
 
Vi får se vad som händer! MEN!
Jag har äntligen hittat mina klänningar som jag velat ha så länge!! Och jag vill ha fler! Många fler! Och jag vill ha en snygg kappa. Eller kanske fler..... En för hösten och en för vintern. För att inte tala om skor! Massor med skor! 
Dessutom ska jag sy en klänning. En rosa. 
Nu låter det kanske märkligt. Men jag måste till IKEA också och införskaffa ett skrivbord. Förklaringen till detta är att jag vill ha plats för båda mina symaskiner. Så det blir lättare att sy. 
 
Min husvagn? 
Mja, den hamnade på paus. Mycket på grund av regn ovädret som behagade att hänga kvar under hela min semester. Önskar jag kunde hitta någon som kunde hjälpa mig. Fronten på den behöver isoleras om, och det behövs nya reglar. 
Drömma kan jag göra i alla fall! Men den SKA bli färdig!
 
Maximum Ride, Sessan Loc och Emma

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela