lisajalmefors.blogg.se

En blogg som handlar om stort och smått. Mamma till fyra barn, varav tre med extra behov, har sina utmaningar. Mitt jobb är min fristad många gånger. Och jag tror att jag har ett av dom roligaste jobben som finns, om inte annat det mest udda.

Nedräkning!

Publicerad 2022-09-03 19:55:17 i Livet,

Snart ska jag börja jobba, och det känns så galet skönt att kunna åka till. Hösten jag har framför mig kommer innebära massor med utmaningar, nytt som gammalt! Och det ska bli galet spännande. 
 
Ansvarsområdena växer. Nu är det inte "bara" en liten bit jag jobbar med, utan jag hamnar mer och mer i ett tidigt planerings stadie. Så sjukt, sjukt, sjukt roligt. 
Att jag kommit till en punkt där jag faktiskt har saker att tillföra, och att andra lyssnar/tar till sig det jag säger. 
 
Sammanfattningsvis så kommer det blir en tuff och kul höst. Har jag nämnt att min höst kommer bli vansinnigt kul?
 
Semester i all ära, men jag tillhör den lilla grupp med människor som inte uppskattar semester fullt ut. Givetvis var det sanslöst härligt i Danmark. Återhämtning och miljöombyte. 
För min del blev det inte så mycket bad och promenader som jag hade planerat, min kropp sa STOPP!
Så jag fick helt enkelt finna mig i att inte kunna göra så mycket som jag ville. 
 
Idag var vi på Vikinga marknad på Gunnes Gård i Upplands Väsby. Inspererande som alltid. Drömmer om ett utekök som går att använda på vintern. Med tanke på energipriserna så är det inte helt fel att tänka i dom banorna. 
Hade med mig kameran till marknaden, men tyvärr blev det inga kort. Jag borde ha fotat med tanke på alla underbara "kök" som de flesta hade. Kanske inte ska kalla det kök, utan eldgropar/eldstäder med stekhällar. Grytor om hängde i kjedjor över elden. Helt underbart. 
 
Det får blir ett kort inlägg idag. Har inte så mycket inspiration denna gång. På det har jag en oförklarlig stress i kroppen. Lite åt panik hållet. Så jag måste bena ut lite vad det är som händer.

Om

Min profilbild

Lisa

Jag har gjort en massa konstiga saker i livet. Mitt liv är långt ifrån tråkigt. Jag har lite för mycket utmaningar, och lite för många uppförsbackar. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mitt liv med någon annan. Mitt jobb är milt sagt varierande. Allt från att sitta vid skriv bord till att hjälpa till... jag vet inte vad... Byta hjul på bilar, hämta bilar på verkstad, hämta besökare, hjälpa till vid polisen övningar. Det sistnämna är så galet givande och utmanande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela